<<terug

Mobilhome invasie aan de beeldentuin Vaesen (2012-08-12)

Pasar had een zonnig weekend uitgezocht om enkele dagen te Limburgeren en voornamelijk Bocholt een bezoek te brengen.
Aan de bagage achter aan de mobilhome te zien is het duidelijk dat ze zich niet alleen op vier wielen verplaatsen maar ook de tweewielen gebruiken om Bocholt te doorkruisen en te verkennen.

Vanaf Vrijdag avond was het verzamelen geblazen aan de Damburg te Bocholt. Van heinde en ver kwamen ze aangereden (Oost-Vlaanderen, Brabant, Limburg, Antwerpse Kempen).
Zaterdag bezochten ze het brouwerijmuseum en het torenverplaatsingsmuseum.
Zondag hebben ze zich geparkeerd aan de Beeldentuin Vaesen in Kaulille, deels met de fiets, andere met hun mobilhome. Na een rondleiding in de Alpacaboerderij en het nuttigen van een hapje en drankje hebben ze een vrij bezoek gebracht aan de Beeldentuin Vaesen.

De meeste waren verwonderd over het grote aantal beelden dat er te zien is, maar er waren ook planten liefhebbers bij die het leuk vonden de namen van de planten terug te vinden op plaatsjes bij de desbetreffende plant.

Na de rondleiding in de tuin was het stilaan tijd om huiswaarts te keren. Ze waren allen tevreden over het geslaagde weekend. Ze komen zeker nog eens terug naar Bocholt.